Formules

Ziehier een greep uit de vele voordelen van het online afsprakensysteem:

 • online service voor je klanten
 • 7/7 en 24/24 bereikbaar
 • van elke online afspraak onmiddellijk op de hoogte per mail en sms, je hoeft hiervoor dus niet steeds voor je computer te zitten
 • niet gestoord door telefoonoproepen tijdens behandelingen
 • geen gemiste telefoonoproepen meer
 • de klant krijgt automatisch een afspraakherinnering per sms --> geen vergeten afspraken meer
 • bonusopbouw bij elke online boeking inruilbaar voor diensten op boekeenafspraak.be
 • tot 3 promoties online zetten per maand die weergegeven worden op de homepagina van boekeenafspraak en die worden meegestuurd met de nieuwsbrief
 • gratis weergave van je eigen evenementen, workshops en sessies op de kalender van boekeenafspraak die wordt weergegeven op de homepagina en die 2x per maand wordt meegestuurd met de nieuwsbrief
 • mogelijkheid om zelf je kennis te delen via de verschillende georganiseerde workshops, infosessies en voordrachten
 • heb je een eigen website dan krijg je een automatische koppeling om ook vanuit je eigen website online boekingen toe te laten
 • boekeenafspraak.be is er ook als volledige privé module voor online reservaties en kan binnen je eigen website geïmplementeerd worden, of je nu kapper, schoonheidsspecialiste, coach, voedingsdeskundige, sportbegeleider, kinesist, dokter, ...  bent
 • ...

Klanten getuigen:

Salon Evelyn (Eeklo): "boekeenafspraak.be is mijn persoonlijke secretaresse"

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar zodat dit platform voor iedereen toegankelijk is.

 
 

 

Informatie over het platform en aankoop abonnement kan ook bij volgende distributeurs:

 

West-Vlaanderen Antwerpen

 

Info verschillende abonnementen

Basic

Met deze optie worden volgende gegevens gratis opgenomen op het platform en worden ze ook weergegeven in zoekacties:

 • bedrijfsnaam
 • adresgegevens
 • telefoonnummer
 • gsm-nummer
 • website
 • activiteiten

Op de evenementen-kalender (zie homepage) kan je gratis je evenementen (workshops, opendeurdag, sessies,...) opnemen.

Klanten kunnen niet online boeken. 

Kostprijs : 0,00 euro

Registreer je hier voor deze gratis optie.

Blue

= idem Basic met volgende extra's

Weergave promoties op de website.   Met dit abonnement kan je per maand tot 3 promoties opnemen op de website (voorbeeld).  Deze promoties worden ook weergegeven op de homepage van het webplatform met wisselende positie.

Weergave promoties in de nieuwsbrief.  Tweemaal per maand (behalve juli en augustus) wordt een nieuwsbrief naar alle leden gestuurd waarin telkens de promoties worden opgenomen.  Op deze manier bereik je potentieel nieuwe klanten.

Webpagina.  Je beschikt over een volledige webpagina met uitgebreide info en foto's (voorbeeld 1 - voorbeeld 2).

Green

= idem Blue met volgende extra's

On-line agenda.  Met dit abonnement kunnen klanten de gegevens van je zaak online raadplegen, je behandelingslijst met prijzen inkijken en onmiddellijk online een afspraak maken, gebaseerd op jouw online agenda.  Je bepaalt zelf welke periodes je openzet voor online boekingen.  Enkel jijzelf kan de volledige inhoud van je agenda zien.  Klanten zien enkel vrije en geblokkeerde periodes.  Van elke reservering krijg je een verwittiging per email en/of per sms.  Ook de klant krijgt een verwittiging en wordt ook per email of sms herinnerd aan de afspraak.   Werk je met meerdere personen binnen je instituut/praktijk dan kan je eenvoudig verschillende agenda's creëren.

Duidelijke koppeling met je 'aan huis' regio's in het geval je je diensten ook aan huis aanbiedt.  Aparte vermelding van de regio's.

Reserveringsknoppen.  Je krijgt selectieknoppen en de code aangeleverd om op je eigen website te plaatsen.  Zo kunnen klanten vanop jouw website reserveren.

Bonuspunten.  Bij elke reservering bouwt je klant bonuspunten op die inruilbaar zijn voor jouw diensten.  Het bedrag van deze bonuspunten wordt bij inruiling op je rekening gestort.

Yellow

= idem Green met volgende extra

Voorafbetalingen.  Met dit abonnement kan je klanten vooraf laten betalen voor alle of bepaalde behandelingen.  In de lijst van je aangeboden behandelingen bepaal je op welke behandeling moet vooraf betaald worden en hoeveel.  Betalingen gebeuren met PayPal.

Pink

= idem Yellow met volgende extra

Privé agenda.  Hiermee kan je je reserveringssysteem opzetten vanuit je eigen website, los van het boekeenafspraak-platform.

Bronze

= idem Pink met volgende extra

Agenda synchronisatie.  Met dit abonnement heb je werkelijk alles in huis om altijd en overal up to date gehouden te worden van je afspraken.  Agenda's van boekeenafspraak, outlook, iCal, google,...  worden steeds gesynchroniseerd en dit in alle richtingen.  Overal en altijd je agenda bij, ook op je smartphone.

 

(**)Eénmalige opstartkost wordt verrekend bij de eerste kwartaalfactuur.
(*) Eerste jaar 1%, vanaf tweede jaar 4%.  Totaalbedrag kan maximum € 10,00/maand bedragen.

In de éénmalige opstartkost zit de opzet van jouw bedrijf op het platform en een persoonlijke ondersteuning (telefonisch en mail) tijdens de opstart waarin je uitleg krijgt om het maximale voordeel uit dit platform te halen voor jouw bedrijf.

Prijzen zijn excl. 21% BTW.
Bovenstaande tarieven zijn geldig tot eind juli 2015.