Minder mobielen

Het kan ons allemaal overkomen..  door een ziekte die reeds lang in ons lichaam schuilde en zich nu manifesteert.  Of in een oogwenk.. door een ongeval of spijtig toeval.   Aan bed gekluisterd, in een rolstoel, matig of sterk verminderde mobiliteit... allemaal zaken waar niet iedereen zich even gemakkelijk kan mee verzoenen.  

Via dit platform biedt boekeenafspraak.be in samenwerking met Blijf Actief een trefpunt waar minder mobiele mensen in hun regio een overzicht kunnen opvragen van personen die zich voor hen inzetten op verschillende vlakken waaronder vrijwilligers die even langskomen (of telefonisch) voor een babbel of kleine taken. 

Het platform is er ook om diverse dienstverleners (kapper, schoonheidsverzorging, coaching,..) 'aan huis' te kunnen boeken.  Of er is de mogelijkheid beroep te doen op een taxiservice om zich van en naar een dienstverlener (niet alle dienstverleners komen aan huis) te brengen voor een behandeling.

Je kan je hier registreren als gebruiker (klant) of als dienstverlener (heb je geen bedrijfsnaam dan vul je bij 'Bedrijf' nogmaals je eigen naam + voornaam in).

Zoek dienstverleners