Spiritualiteit / Reading / Healing / Transformatie

Spiritualiteit heeft in de breedste zin te maken met zaken die de geest (Latijn spiritus) betreffen. Het woord wordt op vele manieren gebruikt en kan te maken hebben met religie of bovennatuurlijke krachten, maar de nadruk ligt op de persoonlijke innerlijke ervaring.

Bron Wikipedia

Aurareading
Net als ieder ander levend organisme heeft elke mens een energetische uitstraling, namelijk†'de aura'.
Je aura werkt als een soort harde schijf die alles†wat je meemaakt alsook je reactie daarop en je gevoelens daarover bewaart.

Een 'reader' heeft geleerd om deze energie te vertalen naar gedetailleerde informatie om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in patronen die in de loop van de tijd zijn ontstaan. De informatie die je tijdens een aurareadingconsult krijgt, kan er toe bijdragen dat de kijk op jezelf en de wereld wordt verbreed, zodat je tot grotere bewustwording kan komen.

Door zich af te stemmen op relevante informatie kan een reader op eenvoudige wijze inzcht bieden in het ontstaan van uiteenlopende problemen (blokkades) op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Door dat inzicht wordt het makkelijker om oordelen los te laten en liefdevoller naar jezelf te kijken. Daarnaast komt er ook informatie over mogelijke oplossingen naar boven en vaak ook een indicatie hoe dat in de nabije toekomst vorm kan krijgen. Een aurareading brengt op eenvoudige wijze in kaart hoe een probleem op meerdere gebieden invloed uitoefent waardoor je snel tot de kern van de blokkade kan doordringen. Vervolgens kan met de hulp van bijvoorbeeld hypnotherapie of healing de blokkade worden opgelost.
Tijdens de reading wordt er vanzelf een rode draad zichtbaar die aangeeft wat er op dit moment in je leven speelt.

Healing
Een 'healer' is erin getraind om blokkades op te sporen en te verhelpen. Een healing kan dan ook eigenlijk altijd gegeven worden. Het kan veel baat geven bij chronische pijn maar ook bij overspannenheid of burn-out. Het kan onderdeel uitmaken van een bewustwordingsproces of toegepast worden als 10.000 km beurt (voordat er klachten ontstaan). Depressies, slapeloosheid, rugklachten, de lijst is eindeloos...Afhankelijk van de aard en de duur van de klacht kan aanvullende therapie wenselijk zijn.

Het resultaat van een reading-healing is betere balans, rust en het in staat zijn op een liefdevollere manier†naar zichzelf en anderen te kijken.†Spirituele coaching


Pre-transformatietherapie† en transformatietherapie

Enerzijds kan je in je ziel voelen welke beslissingen het best voor je zijn en hoe je gelukkig kan leven. Daarvoor moet jij je ziel zuiver afstellen. Dit kan je leren tijdens de pre-transformatietherapie.

De pre-transformatie therapie heeft als doel om beter contact te leren maken met je ziel en je ziel te voelen. Je leert opnieuw een verbinding met je ziel, waardoor jij je weer kan laten leiden door je intuÔtie. Om je ziel zuiver te kunnen voelen, maak jij je onderbewuste leeg.

Anderzijds schakelt je ziel de geesteswereld in om al je mogelijkheden te ontplooien en succes te ervaren bij je ondernemingen. Voorwaarde daartoe is je ziel op de juiste wijze te activeren. Je kan aan je ziel werken tijdens de transformatietherapie.

De totale therapie beslaat een 20 tot 25 sessies, afhankelijk van de zwaarte van het karma en de sterkte van de zielsangst. Jij kan zelf het ritme van de sessies bepalen. Reeds na de eerste sessies merk je een duidelijke stressvermindering en een grotere openheid voor de ervaringen van de ziel. Er wordt voor jou een specifiek en doelgericht programma vanuit de DNA-code van je ziel samengesteld.

Tijdens de transformatietherapie worden er spirtuele technieken gebruikt.

Soulbreathing
Het doel van soulbreathing is om je te verlossen van onverwerkte emoties uit het verleden. Emoties die zich gewoonlijk oncontroleerbaar uiten wanneer ze worden getriggerd. Op een bepaald moment wordt je ineens verrast door pijn en verdriet , woede of frustratie. Dit komt omdat er iets je aan deze onverwerkte emotie herinnert. Dat kan bvb een film zijn of iemand die een vervelende opmerking maakt.
Soulbreathing is een ademhalingstechniek die ervoor zorgt dat die emoties worden gedeblokkeerd en verwerkt.

Lascia
Het doel van lascia is je te bevrijden van opgehoopte emoties. Tijdens je leven heb je emoties opgeslagen in je onderbewuste. Het onderdrukken van emoties vraagt dagelijks veel energie. Je voelt je futloos omdat je onderbewust energie aan het steken bent in het blijven verdringen van je emoties. Met lascia krijg je de kans om je hiervan te bevrijden. Bij deze behandeling boks je op een kussen of bokszak tot je doodmoe bent en zo de onderdrukking van negatieve en opgekropte emoties niet langer kan volhouden en alles laat vrijkomen.
Na de techniek ga je u meer energieker en rustiger voelen.

Regressie en reincarnatie
Het doel van de regressietherapie is traumatische ervaringen van de cliŽnt oplossen door hun vroegere levenservaringen te laten beleven.
Bij reincarnatietherapie worden ervaringen uit vorige levens herbeleefd. Je gaat terug naar een diepgeworteld probleem uit het verleden om dit helemaal te doorleven, te verwerken en vervolgens los te laten.

Channeling
Channeling is contact maken met de geesteswereld. Je leert hier om contact te maken met je ziel, je geleide geest en gids.

Zoek dienstverleners