Workshops

Een workshop/voordracht/infosessie volgen?

Bijblijven of jezelf een beter inzicht geven?   Schrijf je in voor één van de aangeboden workshops en ontwikkel jezelf op diverse vlakken.   Een chronologisch overzicht.

Toegankelijk voor iedereen.
 

Een workshop/voordracht/infosessie organiseren?

Wens je zelf een workshop/voordracht/infosessie te organiseren binnen je bedrijf/instituut?  Download hier onze catalogus met het aanbod.
 

Zelf een workshop/voordracht/infosessie geven?

Heb je zelf een aanbod van workshops/voordrachten en/of infosessies en wens je deze te laten opnemen in onze catalogus?  Dat kan. Download hier de voorbeeld-template die je kan vervangen met jouw sessies (onderwerp, inhoud, achtergrond spreker, tijdsduur en kostprijs).  Deze fiche laten opnemen in de catalogus is gratis.  Wij nemen contact op met jou van zodra wij de fiche(s) hebben ontvangen.
 

Jouw evenementen opnemen op deze website?

Onder de rubriek 'Evenementen' (zie homepage) kan je je eigen evenementen (opendeurdagen, spreeksessies, symposia,..) opnemen.   Het opnemen van een evenement kost 5,00 euro en wordt online betaald.  Om dit te activeren, registreer je je eerst (gratis) als dienstverlener (tenzij dit reeds gebeurde) met de vermelding 'evenementen' bij de rubriek 'Activiteiten'.  Wij sturen je een login om je evenementen te beheren.  Deze login blijft geldig en kan steeds opnieuw gebruikt worden.