Boekeenafspraak werkt samen met BlijfActief

Blijfactief.be is een online centrale ontmoetings- en informatieplaats voor en door de steeds belangrijker wordende groep mensen, die hetzij door leeftijd, ziekte of ongeval met een mindere mobiliteit worden geconfronteerd.

Door www.boekeenafspraak.be biedt Blijf actief de mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. Het kan heel waardevol zijn om met iemand persoonlijk een babbeltje te slaan die hetzelfde als jou heeft meegemaakt. Het persoonlijk contact is toch net iets anders dan puur via facebook of andere sociale media contact te hebben. Bovendien kan het een goede aanvulling zijn op de medische en verpleegkundige zorg.
 Je kan via boekeenafspraak dienstaanbieders contacteren in jouw regio (of daarbuiten).   Een telefoontje naar de persoon van je keuze en wie weet kan een nieuwe vriendschap geboren worden.
 Ben je een persoon die zelf anderen wil helpen door een gesprek aan te gaan met een lotgenoot (vrijblijvend of aan jouw voorwaarden), dan kan je je hier gratis registreren als dienstverlener. 

Meer over BlijfActief...