Lindsey's hairline

Gentstraat 50 H
8760 Meulebeke
Tel.: +32 51 46 46 86
 
Specialiteiten:
Ik ben Lindsey Pattyn en mama van 2 kindjes. In 2008 startte ik mijn kapsalon Lindseyís hairline. Ik run alleen mijn kapsalon omdat ik jou persoonlijk wil in de watten leggen. Ik bied alle kleurtechnieken, leuke snitten en de aangepaste afwerking aan. Ook heren en kinderen mogen langskomen. Kortom het hele gezin is welkom! Daarnaast kan je als oncologische patiŽnt bij mij terecht voor de hoofdhuid-en haarproblematiek. Ook voor haarwerken kan je bij mij terecht voor een aangepaste haarwerk.
Prijzen/Erkenningen:
Sinds 2022 heb ik het kwaliteitslabel Hair Professional Oncologie behaald. Ik wil mij ook toeleggen op oncologische patiŽnten want ook zij verdienen een lach op hun gezicht. Ik ben opgeleid door het multidisciplinair team dat me door de belangrijkste aspecten loodsten. Ik sta klaar voor jouw met de nodige adviezen, de gepaste producten van Mediceuticals en de juiste kennis over wat jouw haar nodig heeft. Ik sta jouw graag bij met een luisterend oor tijdens jouw traject. Dit in alle discretie.
Info:
Openingsuren: Maandag: gesloten Dinsdag: 8u45-12u 13u-19u Woensdag: 8u45-11u Donderdag: 8u45-12u 13u-18u Vrijdag: 8u45-12u 13u-18u Zaterdag: 8u-16u Zondag: gesloten Parkeren kan langs de weg aan beide kanten. Betalen kan cash of met payconiq. Ik werk met de producten van Matrix, REDKEN en Mediceuticals.
Talen:
Nederlands
Aan huis:
Neen
Instituut/Praktijk:
Ja

 Sfeerbeelden Lindsey's hairline